MALDINI'S PIZZA 2660

MALDINI'S PIZZA 2660 Maldini's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 654 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Maldini's Pizza 2660. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 22:43 de bezorger was erg verbolgen over het feit dat hij online een fooi kreeg, volgens hem ging deze niet naar hem. we vonden het onbeleefd; hopelijk was dit de eerste en de laatste keer. dit was een uitzondering, altijd al vriendelijk ontvangst gehad
20 sep 2022 om 21:50 Lekker deeg! Verse groentjes, snel bezorgd en vriendelijk personeel
18 sep 2022 om 13:30 Top bediening en m3ejek lekkerrrr
18 sep 2022 om 1:25 Ceaser Salade totaal niet smakelijk was gewoon ijsbergsla. Maldini’s is enkel lekker voor pizza. Bezorgtijd drama op mijn bon 32min na bestelling maar uiteindelijk kwam het pas na een uur. Jammer !!
16 sep 2022 om 9:26 Snelle levering , vriendelijke bezorger maar amai wat is de pasta onsmakelijk .. te waterig , geen smaak & tis al van afstand te zien dat het kant & klare zijn .. jammer
14 sep 2022 om 7:38 De bezorger vroeg naar fooi. Nadat we aangaven dat we online fooi gegeven hadden, zei hij dat we dat niet mochten doen omdat dat nooit bij hen terechtkomt.
14 sep 2022 om 1:49 Altijd in orde en vriendelijk
13 sep 2022 om 22:06 Ik geef zelden commentaar, maar Maldini's maakt en levert de beste pizza's van't stad, heet smaakvol en supper lekker! Bedankt chef :-)
9 sep 2022 om 21:56 Half uur te vroeg geleverd. Beter dan te laat natuurlijk
8 sep 2022 om 10:28 Het eten was zeer lekker. Bezorging was op zich ok. Ik geef maar 3 sterren omdat de bezorger het nodig vond om te zagen over het feit dat hij geen fooi kreeg en dat de mensen gierig zijn tegenwoordig. Zeer onprofessioneel en onbeschoft persoon.
5 sep 2022 om 14:50 Bestelling vergeten, slechte kwaliteit, teleurstellend.
2 sep 2022 om 10:28 I was waiting Pizza about 2h. Nobody call me. After 2h when į went to the another Pizza near my house and back i saw that Pizza was in the lobby. Pizza was cold in life rando app always wrote that the pizza will be brought soon.